NWKRTC Recruitment 2019-20 – Age, Eligibility, Salary, Fee



NWKRTC Job Openings

NWKRTC Recruitment 2019-20 – Apply online for the Job Vacancy of Driver and Conductor Posts – Check Details @nwkrtc.in

Good news, North Western Karnataka Road Transport Corporation (NWKRT) has released the job notification “NWKRTC Recruitment 2019-20”. As per the NWKRTC notification, the department is inviting online applications for the vacancy of Driver and Driver-cum-Conductor Posts. There is a total of 2814 posts are available in the NWKRTC Recruitment process. The candidates can apply for NWKRTC Vacancy 2019-20 from 10-12-2019. The last date to fill the NWKRTC Recruitment Online Form is 08-01-2020. So, the aspirant should register for NWKRTC Recruitment Jobs as early as possible to avoid the last-minute rush. 

The candidates can get complete details like eligibility, salary, selection process, fee, etc. on this page. This page is very well designed by the team of www.jobssearches.in

Q 1. What are the important dates for the NWKRTC Driver and Driver-cum-Conductor recruitment 2019-20? 

Answer: The aspirants should take a look at some important dates for NWKRTC Driver and Conductor Vacancy 2019-20: 

Starting date to apply for NWKRTC Jobs:10-12-2019

Last date to apply for NWKRTC Jobs: 08-01-2020

Apply Now:  Southern Railway Recruitment 2019

Q 2. Explain the vacancy break up for NWKRTC Job Openings.

Answer: There is a total of 2814 posts of Driver and Conductor that are available in the NWKRTC Recruitment 2020. The details of the vacancies are given below: 

Driver (Grade-3): 2500

Driver (backward class) – 55

Conductor: 259 

Q 3. What is the age limit criteria for the Driver and Conductor Vacancy in NWKRTC?

Answer: The aspirants should check their age limit criteria before applying for a vacancy in North Western Karnataka Road Transport Corporation. The age of the applicant should be between 24 Years to 35 Years. However, there is an age relaxation of 3 Years for OBC candidates and 5 Years for SC and ST candidates.

Apply Now:  OSSSC Recruitment 2019

Q 4. What is the Educational Qualification for the NWKRTC Job Openings?

Answer:  The candidates who wish to apply for the post of Driver and Driver cum Conductor vacancy should also check their educational qualification criteria. The candidate should be 10th standard passed with a minimum of 50 % marks from any recognized board. Along with that, the candidate should be a holder of the Public Service Vehicle badge and the Passenger Vehicle license.

Q 5. How much is the application fee for NWKRTC Jobs 2020?

Answer: The candidates will have to pay an application fee to apply for NWKRTC Jobs 2020. The online application fee for General Category is Rs 600. However, the application fee for reserved category is Rs 300

Q 6. What is the Selection Process for NWKRTC Vacancy 2019-20?

Answer: The selection of the candidate for NWKRTC Conductor Vacancy 2019 will be done on the basis of Written Exam and Driving Test.

Check Now:  East Coast Railway Recruitment 2019

Q 7. How much is the salary for the post of Driver and Conductor in NWKRTC Recruitment 2019-20?

Answer: The candidates who will get selected in NWKRTC Job-Opening will receive an impressive amount as a monthly salary. The salary for the NWKRTC Driver is Rs 10000 and Driver-cum-Conductor is Rs 9100.

Q 8. How to fill the NWKRTC Recruitment Application Form 2019-2020?

Answer: The aspirants should follow the below-mentioned guidelines to register for NWKRTC Vacancy 2020.

  • Firstly, you should visit the official website, that is, www.nwkrtc.in
  • Further, you should find and click on the official notification for the posts of driver and driver-cum- conductor.
  • After that, you should read the NWKRTC notification very carefully and ensure your eligibility.
  • After that, you should click on the Apply Online link and fill all the required details.
  • Then, you should pay your application fee.
  • Finally, you should click on the submit and don’t forget to take a printout for future purposes.

Important Note

Above all, you should visit the Official Website of the organization to get more details of the NWKRTC Driver Recruitment Online Application Form. Also, you should remain in touch with us to get more details of the latest Government Jobs in India. All the Best for your future!!