TN MRB Notification 2019 – Eligibility, Salary, Fee, Process



TN MRB Notification 2019

TN MRB Notification 2019 – 1508 Laboratory Technician Grade-III Job Vacancies – Apply Online @www.mrb.tn.gov.in

Great opportunity, Tamil Nadu Medical Services Recruitment Board (MRB) has released the latest recruitment notification titled “TN MRB notification 2019”. As per the MRB Notification 2019, Organization is planning to recruit candidates for 1508 Posts for Laboratory Technician Grade – III. Eligible aspirants can apply for this TN MRB Exam 2019 from 19-11-2019. The last date to apply for TN MRB Jobs is 09-12-2019. So, contenders should apply for MRB Exam 2019 as soon as possible to avoid the last-minute rush.

The aspirants can grab more details like eligibility, selection process, fee, salary, etc. on this page. This page is very well drafted by the team of www.jobssearches.in

Q 1. What are some important dates for TN MRB Exams? 

Answer: The candidate should take a look at some important dates for MRB Recruitment 2019. 

Starting Date to apply for TN MRB jobs: 18-11-2019

Closing Date to apply for MRB vacancy: 09-12-2019

Closing date to submit the offline application fee via Indian Bank: 11-12-2019

Q 2. Explain the vacancy details for TN MRB job openings.

Answer: There is a total of 1508 Posts of Laboratory Technician Grade – III in TN MRB Vacancy.

Apply Now:  TNPSC Recruitment 2019

Q 3. What is the age limit for TN MRB jobs?

Answer: The age of the candidate applying for Tamil Nadu MRB Vacancy should have an age limit between 18 Years to 30 Years as on 01-07-2019. However, there is a relaxation in age for the reserved category as per the norms of the organization.

Q 4. What is the educational qualification criteria for TN MRB Recruitment 2019? 

Answer: The applicants who are applying for MRB Lab Technician Jobs should be 12th class passed. Also, the candidate should have a 1 years certificate in Medical Lab Technology (01 year) from any institution recognized by the Director of Medical Education.

Q 5. How much is the application fee for TN MRB Notification 2019? 

Answer: The candidate should pay an application fee to apply for MRB jobs. The application fee for Unreserved category is Rs 600. And, the application fee for SC/ST/SCA/DW/DAP (PH) is Rs 300.

Q 6. What is the selection procedure for TN MRB Recruitment Vacancy?

Answer: The selection for MRB Job openings will depend on the marks of the candidates in the academic and technical qualification and other conditions as per the norms of the Government of Tamilnadu.

Check Now:  South Central Railway Recruitment

Q 7. How much is the Salary/ Pay scale for TN MRB Laboratory Technician Grade?

Answer: The candidates selected in the TN MRB recruitment process will receive an impressive amount as a monthly salary. The selected candidates will receive a consolidated pay of Rs. 8000 per month.

Q 8. How to apply for Tamil Nadu Medical Recruitment Board (TN MRB), Jobs 2019?

Answer: The contenders should follow the steps given below to apply for Tamil Nadu Medical Recruitment Board (TN MRB), Jobs 2019.

Firstly, you should visit the official website that is mrb.tn.gov.in.

  • Further, you should find the advertisement “Notification for Laboratory Technician Grade III”, and then click on the advertisement.
  • After that, you should read TN MRB Notification carefully and ensure your eligibility.
  • Then, you should fill the MRB Application Form with all the required details.
  • After that, you should pay your fees and submit your application form.
  • Finally, you should take a printout of filled MRB Application Form for future use.

Check Now:  CBSE Recruitment 2019

Important Note for TNMRB Notification

Above all, You must also visit the Official Website of the organization to get more details of TN MRB Lab Technician Grade 2 Selection. Also, you should visit us regularly to get more news for the latest Government Jobs. Best of Luck!!